Előadások

Szarka Dóra

Környezetmérnök, környezettudós

Előadásának témája - Környezetvédelem mérnöki szemmel

  • bemutatkozás, elvégzett iskolák 
  • személyes motivációm a mérnöki pályán 
  • miért fontos a tudomány és a körülöttünk levő világ megismerése 
  • egy projekt bemutatása

Dr Gombkötő Dóra

A GOMÉP Kft ügyvezetője, jogász. 

A GOMÉP Kft. színvonalasan kivitelezett középületeiért eddig 5 nívódíjat érdemelt ki Pest megyében. A hatékony szolgáltatás hátterét a szakmai felkészültség, és az építőanyag kereskedés teljes árukészlete, és logisztikai támogatása biztosítja.

Előadásában megismerhettük az életútját, tanulmányait. Bemutatta a helyi vállalkozás működését és a női szakemberek lehetőségeit az építőiparban. 

Vas Alexa Zsófia

A győri Széchenyi István Egyetem végzett gépészmérnök, aki ma az Audi Hungaria Zrt mérnöke már középiskolás korában fejlesztett egy robotkart, hogy végtaghiányos gyerekeknek segítsen. Míg társaival azóta is dolgozik az újabb modellen, addig fő missziójának a lányok tudományos életbe való bevonását tekinti. 

Némethné Dr Pethes Ildikó

A Wigner Fizikai Kutatóközpont Szilárdtestfizikai és Optikai Intézetének tudományos munkatársa. A Nők a Tudományban Kiválósági Díj 2019-es díjazottja, akinek a fizikai tudományok területén elért eredményeit ismerte el a szakmai bizottság. A kutatónő nem csak a szakmai munkájával, hanem  az egyetemi és doktori tanulmányok, a kutatás és a magánélet összehangolásával is rendkívüli példát állít a jövő nemzedék elé, aki öt gyermek édesanyja.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el